fbpx
Ingyenes kiszállítás 10.000.- Ft felett
Aktuális akcióink

Grapefruit-mag kivonat és Echinacea tea

Írta: bioextra |
Grapefruit-mag kivonat és Echinacea tea

2 x 20ml Grapefruit mag kivonat és Bioextra Echinacea tea együtt még hatékonyabban támogatják az egészségmegőrzést!

MIÉRT OLYAN KÜLÖNLEGES A GRAPEFRUIT-MAG KIVONATUNK?

Több mint 30 évvel ezelőtt indult útjára a Bioextra történelme, és elsők között került ki a bioboltok és patikák polcaira grapefruit-mag kivonatunk, ami a kezdetektől az egyik legikonikusabb, legsokoldalúbb készítményünk. A grapefruit-mag kivonat nemcsak az immunrendszerünk erősítésére jó, számos más hatása miatt is érdemes a mindennapjaink részévé tenni! Jellegzetesen keserű ízét annak köszönheti, hogy valódi szicíliai grapefruitból készítettük ezt a baktérium-, gomba- és vírusölő, antioxidáns hatású immunerősítőt,  amelyik igazi szuperhős az őszi, megfázásos időszakokban. 

Teába, gyümölcslébe, de akár reggeli müzlibe csepegtetve is számíthatunk jótékony hatásaira.

A BIOEXTRA Grapefruit-mag kivonat hozzáadott mesterséges adalékanyagok nélkül, bioflavonoid és glikozid tartalmának köszönhetően segíti a szervezet ellenálló képességét az immunrendszer támogatásával és a mikrobiológiai egyensúly fenntartásával. A grapefruit-mag kivonatban található citrus bioflavonoidok antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, ezért támogathatja a C-vitamin beépülését a szervezetbe.

A BIOEXTRA  Grapefruit-mag kivonata a BIOEXTRA Echinacea teával verhetetlen páros, az immunrendszer támogatásában való részvételüket régóta fennálló tapasztalatok igazolják. 

Echinacea tea és Grapefruit mag cseppek

Kapcsolódó termékek