fbpx
Ingyenes kiszállítás 10.000.- Ft felett
Aktuális akcióink

Nélkülözhetetlen páros: D-spray és Echinacea cseppek

Írta: developer |
Nélkülözhetetlen páros: D-spray és Echinacea cseppek

Melyek azok a készítmények, amelyek nélkülözhetetlenek a téli időszakban? A Bioextra kínálatában számtalan immunerősítő termék található, de vásárlóink kedvencei alapján most megmutatjuk azt a két top terméket, amelyek a prevenció jegyében segítenek az immunrendszer napi támogatásában. minden A különleges, extra szűz olívaolaj bázisú spray kiszerelésben kapható és kényelmesen használható D3-vitamin 1000NE/fújás adagolással,  valamint  a 100% tisztaságú Echinacea Cseppek gyógynövény készítményünket imádják a vásárlók. Beavatunk mindenkit abba, hogy miért olyan hatékony ezeknek az étrend-kiegészítő termékeknek a használata.

D3-spray – Természetes, mint a Nap!

Bioextra D-spray

Adagonként 1000 NE D3-vitamint tartalmazó szájspray extra szűz olívaolajjalÖsszetevők: extra szűz olívaolaj és kolekalciferol (D3-vitamin) Felhasználási javaslat: Felnőtteknek naponta 1×1 fújás közvetlenül a szájba.

1 adag megfelel 1000 NE D3-vitaminnak!

Magasabb D-vitamin beviteli igény esetén 1×2 fújás közvetlenül a szájba. 2 adag megfelel 2000 NE D3-vitaminnak.

A D-vitamin hozzájárul:

  • a vér normál kalcium szintjének fenntartásához
  • a kalcium felszívódásához és hasznosulásához
  • az egészséges fogazat és csontozat fenntartásához
  • az egészséges izomfunkció fenntartásához
  • az immunrendszer normál működéséhez

Echinacea Cseppek – Gyógynövénnyel az egészségért!

Az Echinacea Cseppek a  bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) vizes-alkoholos kivonata, étrend-kiegészítő készítmény.

Az Echinacea cseppek hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez. A bíbor kasvirág segíti a természetes védekező rendszer működését, hozzájárul az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez.
Megelőzésre kúraszerű használata javasolt ősz elejétől tél végéig. Ismertebb hatóanyagai: kávésav-származékok, poliszacharidok, alkilamidok.

A népgyógyászatban régóta használatos nátha és herpesz ellen, megelőzésre is, különböző fertőzések és gyulladások ellen, elsősorban húgycsőgyulladás esetén.

Bioextra termekek cseppek echinacea