fbpx
Ingyenes kiszállítás 10.000.- Ft felett
Aktuális akcióink

Argán+avokádó = kortalan szépség a Bioextra bőrtápláló olajokkal

Írta: developer |
Bőrszépítő trükkök argánolajjal

Kortalan szépség a Bioextra bőrápoló családjával!

A BIOEXTRA termékei közül az egyik legnépszerűbb a kedvenc a kortalan nők titkának is nevezett argánolaj és avokádóolaj párosa.  Miért olyan hatásosak együtt?

CSODÁLATOS BŐRTÁPLÁLÓ OLAJAINK

1. ARGÁNOLAJ

Beauty csep

Az argánfa kizárólag Marokkó hegyeiben található, a fát nem lehet telepíteni vagy ültetni. Az argán dió magjából a berber asszonyok kézzel sajtolják ki az olajat. 100 kg termésből 1 liter olajat lehet előállítani, és egy fa egy évben 10 kg termést hoz.

Az argánolaj segíti a bőr hidratáltságát, fokozza a bőr rugalmasságát és lassítja az öregedését. Gyulladáscsökkentő hatású, használható aknés, vagy száraz, ekcémás arcbőr ápolására.  Magas alfa-tokoferol tartalmának köszönhetően kivételes ránctalanító és bőrfiatalító hatással rendelkezik, hiszen zsírsavai rugalmasan tartják és feszesíthetik a bőrt. Gazdag E-vitaminban, ezért segíti a bőr vízmegkötő képességének szintentartását. Szkvalén tartalmának hála pedig kiváló fegyver a pattanások és a gyulladások ellen.

Hogyan használjuk?

Arcra: Pár cseppet vigyen fel az arcára és lágyan masszírozza be. Az argánolajat arckrémmel is fel lehet vinni a bőrre, ehhez csak 1-2 csepp olajjal dúsíthatjuk az ápoló krémet, és utána vigyük fel a bőrre!

Testre: Fürdés után használja az egész test ápolására. Cseppentsen pár csepp argánolajat a tenyerébe és kenje szét a testén, vagy használja testápolóval együtt. Terhesség során segíthet megelőzni a terhességi csíkok kialakulását.

Körömápolásra: Megerősíti a gyenge töredezett körmöt. Dörzsölje be körmeit hetente egyszer argánolajjal!

Hajápolás: Az argán olaj selymessé teszi a hajat! Használja hajvégeinek ápolásra naponta, pár csepp argánolajat tegyen a tenyerébe és dörzsölje a hajvégére. Használhatja hetente egyszer pakolásként is. A hajvégektől kezdve masszírozza be a fejbőrig, majd 30 perc eltelte után mossa le. Megújítja a roncsolt haj szerkezetét, visszaállítja a rugalmasságát, selymessé teszi.

2. AVOKÁDÓOLAJ

Beauty caps avokádó

Avokádóolajat tartalmazó Beauty Caps kapszulánkat kifejezetten  a szemkörnyék és az arc ápolására fejlesztettük ki A- és E-vitaminnal. A kapszulákba töltött vitaminokban gazdag bőrápoló olaj különösen alkalmas az arc és a szem körüli érzékeny bőr ráncainak kezelésére. Javítja a bőr természetes vízháztartását, óvja a kiszáradástól. Tápanyagokkal, vitaminokkal látja el a bőr külső rétegét. A kapszulába zárt hatóanyag biztosítja, hogy a készítmény a felhasználásig megőrizze magas minőségét és tisztaságát.

A készítmény enyhe masszírozással gyorsan felszívódik.

MIÉRT OLYAN JÓ A BŐRNEK? 

Az avokádóolaj kiválóan ápolja a száraz bőrt és elősegíti a bőr sejtjeinek  megújulását. Az A-vitamint hámvédő vitaminnak is nevezik, hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához. Az E-vitamin antioxidáns hatású anyag, védi a sejthártya épségét, késlelteti a bőr öregedését.

Beauty caps
Használati javaslat:

Arctisztítás után nyisson fel egy kapszulát, a tartalmát vigye fel a bőrfelületre és lágyan masszíroza be. 1 kapszula elegendő a teljes arc, nyak és dekoltázs ápolására. Reggel és este 1-1 kapszula ajánlott.

Nem tartalmaz mesterséges  illat- és festékanyagot, állati zsiradékot!