fbpx

Februári BIOEXTRA D-spray akció!

Különleges februári akciónk keretében 2021. február 1-28. között 20% kedvezménnyel kapható az egyik legnépszerűbb termékünk, a BIOEXTRA D-spray 1000NE. Keresd a BENU Gyógyszertárakban, vagy rendeld meg a BENU webshopjában!

A Napfény ereje

A D-vitamin azért nagyon fontos a szervezetünknek, mert támogatja az immunrendszerünket, és kiemelt szerepet játszik a csontok, izmok és fogak egészségének megőrzésében. A legjobb D-vitamin forrás természetesen a nap. Amikor a bőrünket napfény éri, akkor az D-vitamint termel a szervezetünk számára. Télen, amikor nemcsak a szabadban nem töltünk elég időt, de a napfényes órák száma is nagyságrendekkel kevesebb az év többi szakaszához képest, érdemes étrend-kiegészítővel támogatni a szervezetet, amely 100% természetes formában biztosítja a szükséges D-vitamin mennyiséget. 

Miért érdemes kipróbálni a BIOEXTRA D-vitamin spray-t? Az extra szűz olívaolajban oldott D3-vitamin hozzájárul:

  • a vér normál kalciumszintjének fenntartásához
  • a kalcium felszívódásához és hasznosulásához
  • az egészséges fogazat és csontozat fenntartásához
  • az egészséges izomfunkció fenntartásához
  • az immunrendszer normál működéséhez
  • az innovatív spray formula lehetővé teszi a könnyű adagolást és természetes olívaolaj tartalmának köszönhetően biztosítja a könnyű felszívódást.

Egy fújásnyi egészség!

Felhasználási javaslat: 

Felnőtteknek naponta 1×1 fújás közvetlenül a szájba. 1 adag megfelel 1000 NE D3-vitaminnak.
Magasabb D-vitamin beviteli igény esetén 1×2 fújás közvetlenül a szájba. 2 adag megfelel 2000 NE D3-vitaminnak.

Alkotóelemek: extra szűz olívaolaj, kolekalciferol

Fontos figyelmeztetések: Egyedüli tápanyagforrásként nem használható! A felhasználási javaslatban ajánlott napi adagot ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Ha az összetevők bármelyikére érzékeny, ne használja a készítményt!

Ne felejtsük el, hogy a vér D-vitamin szintje és a megbetegedések aránya között fordított összefüggés áll fent.

A D-vitamin funkciói magukba foglalják a veleszületett és az adaptív immunválasz modulációját. A D-vitamin immunológiai hatása mögött az immunsejtek D-vitamin-receptor expresszáló képessége áll. Az immunrendszer sejtjei képesek szintetizálódni D-vitamin hatására, illetve receptorok útján reagálni annak jelenlétére.

Epidemiológiai adatok azt mutatják, hogy a lakosságban az optimális D-vitamin szint hatására a légúti megbetegedések száma jelentősen csökkenhetne, továbbá a csonttörés, a cukorbetegség és egyes daganatos megbetegedések is alacsonyabb előfordulási számot mutathatnának.

Bioextra D-Spray: Természetes, mint a Nap

A Bioextra D-spray 1000NE a felnőttek, a Bioextra D-spray 200 NE pedig a gyerekek számára ideális választás a napi D-vitamin szükséglet fedezésére. 

Keresd a BENU Gyógyszertárakban, vagy rendeld meg a BENU webshopbjában! 

Megosztás itt: facebook
Facebook