fbpx
Ingyenes kiszállítás 10.000.- Ft felett
Aktuális akcióink

Széchenyi Terv Plusz

a kedvezményezett neve: Bioextra Zrt.
a fejlesztés tárgya, célja: A Bioextra Zrt. komplex technológiai és ingatlan fejlesztése
a szerződött támogatás összege: 211.728.401 Ft

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A beruházás alapvető célja a Bioextra Zrt. gép és eszközparkja technológiai fejlettségi szintjének emelése ezáltal a gyógyszergyártó kapacitásainak megnövelése, kiszolgálva a megnövekedett piaci igényeket, hozzájárulva a magyar lakossági gyógyszerellátás-biztonságához.

A tervezett fejlesztés megvalósulásával a Bioextra Zrt. gyógyszergyártó kapacitásának növekedése várható, a vállalat készleteivel hozzájárul a hazai ellátás stabilitásához, ugyanakkor jelentős európai exportnövekedési potenciált is képvisel.

A társaság jelen fejlesztés keretében az alábbi gépek, eszközöket szerzi be: fémdetektoros kapszula polírozó és fémdetektor,”00″-ás „1”-es adapter és szerszámok Ima Practica kapszulázó géphez, Pegasus folyadéktöltő berendezés, Spiralair Mono olajmentes kompresszor, lézerjelölő állomás, Miele laboratóriumi mosogatógép, PDA és nyomtató rendszer, melyeket a termelésben fog használni.

A projekt részét képező korszerűsítési, átépítési munkálatok a telephelyen található régi épületen valósulnak meg, ez a szóban forgó épület modernizálását, funkcióváltását, egy eddig kihasználatlan terület gyártásba vonását eredményezi a szükséges kiegészítő helyiségekkel, illetve a fejlesztés révén elérhető termelékenység növekedéshez megújuló energiát hasznosító napelemes rendszer telepítése és szervezetfejlesztési tanácsadás és soft skill képzés nyújt további háttértámogatást.

a projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.06.30.