fbpx
Ingyenes kiszállítás 10.000.- Ft felett
Aktuális akcióink
Rolunk

Rólunk

A több, mint 30 éve működő Bioextra Zrt. az egészségmegőrzés jegyében számos jólismert, magas hatóanyag tartalmú, minőségi gyógyszert, étrend-kiegészítőt, teát és kozmetikumot gyárt a magyar és európai piacra egyaránt.

Hiszünk benne, hogy a minőségi élet az egészségnél kezdődik, ezért a prevenció jegyében olyan összetételű termékeket alkotunk, amelyek jótékonyan támogatják a szervezet normál működését.

Saját gyógyszerész csapatunk által fejlesztett, egyedi összetételű  termékeinket hatvani gyárunkban állítjuk elő, és az egész család számára biztonságos és minőségi választást jelentenek, elérhető áron.

Bioextra – Törődünk az egészséggel.

Rolunk

Filozófiánk

Törődés

Törődés

Hiszünk abban, hogy a gondoskodás olyan alapvető érték, amelynek gyógyító ereje van.

Minőség

Minőség

Magas hatóanyag-tartalommal, szakgyógyszerész háttérrel, a saját gyárunkban alkotjuk meg egyedi receptúráinkat.

 Elérhető ár

Elérhető ár

Véleményünk szerint az egészség mindenkinek jár, ezért készítményeinket elérhető áron biztosítjuk vásárlóink számára.

Megelőzés

Megelőzés

Egészségünk legnagyobb részt biokémiai folyamatokon alapul, ezért mindennél fontosabbnak tartjuk a preventív gondolkodást az egészségmegőrzés területén.

Rolunk

Bérgyártás

A Bioextra Zrt. teljeskörű bérgyártással és a hozzá kapcsolódó részfolyamatok teljesítésével áll partnerei rendelkezésére.
Cégünk vállalja a megrendelő által hozott anyagok feldolgozását és késztermékekké való előállítását, a megrendelő igénye szerinti ötlettől a kivitelezésig minden lényeges munkafolyamat elvégzését.
Ide tartozik a felhasználandó alapanyagok beszerzése, szaktanácsadás, csomagolás megtervezése, a késztermékek raktározása és egyéb logisztikai szolgáltatások.

Transzparencia kódex

Transzparencia kódex

A megfelelő tájékoztatáson alapuló döntés elősegítése a külső érdekeltek számára és az etikátlan és jogellenes cselekmények kivédése érdekében teszi elérhetővé a Bioextra Zrt. az egészségügyi szakemberekkel, az egészségügyi szervezetekkel és a betegszervezetekkel létesített kapcsolatrendszert.

Tovább